Fruitkings
Roulette
Contact


Bingo in het kort

Online Bingo speel je met meerdere mensen tegelijk. Je kunt kiezen tussen verschillende 'kamers' waar je bingo kunt gaan spelen met andere mensen. Via de chat kun je ook nog gezellig kletsen met elkaar! Tip: hoe minder mensen in de kamer, hoe groter jouw winkans!

Op je bingo kaart staan 24 vakjes met getallen. De verticale rijen worden aangegeven met de letters
B-I-N-G-O. Je kunt per ronde met maximaal 10 kaarten tegelijk spelen.

Tijdens het spel vallen er bingo-ballen met een getal. Heb je dit getal op je kaart staan, dan wordt deze afgevinkt. Heb je een volle rij, patroon of volle kaart, dan heb je bingo en win je de pot!

Elke bingokaart is uniek, densondanks kan het gebeuren dat 2 mensen tegelijkertijd bingo hebben.
In dit geval wordt de prijzenpot gedeeld.
Daarnaast maak je ook nog kans op de Superpot. De ronde waarin de Superpot kan worden gewonnen begint zodra er een bepaald aantal kaarten zijn verkocht in de room. In deze ronde wordt de pot verhoogd met 17,50 voor bingo en met 7,50 voor een patroon.

Spelen met echt geld

Er kan zowel voor nep-geld als voor echt geld worden gespeeld. Wanneer je er voor kiest om met echt geld te spelen kun je kiezen tussen rooms met prijzen van 10 cent tot 50 cent per kaart.Het te winnen prijzengeld wordt alsvolgt over de winnaars verdeeld: 30% voor degene met een volle rij of patroon en 70% voor degene met een volle bingokaart.

Je bingo-tegoed kun je opwaarderen door het klikken op de button 'cashier' rechtsonder in het scherm. Daarna volg je de aanwijzingen op het scherm.

Spelen voor nep-geld

Natuurlijk is het ook mogelijk om kosteloos een potje bingo mee te spelen. Aan deze gratis deelname is wel een tijdslimiet gesteld, zodat je niet ongelimiteerd een plaats bezet houdt. Na deze tijd kun je verder spelen in een andere room of voor echt geld.

Nieuw: Nu 5 Euro gratis speeltegoed

Kijk snel op deze Bingo webcam site!

 


50 spins gratis speeltegoed bij Omnislots!